Stålaltaner af højeste kvalitet

Skal du have ny altan, kan du med fordel vælge en stålaltan. En stålaltan holder i rigtig mange år, uden at den kræver den store vedligeholdelse. Derudover er det også en fleksibel form for altan, så det er muligt at lave lige præcis den type altan, du ønsker.

HH Construction står klar til at hjælpe både private og erhverv med at designe, fremstille og montere lige netop den type af altan, du ønsker. Når du bestiller altaner hos mig, kan du vælge mellem flere forskellige materialer, og selve altanen designes altid ud fra dine specifikke ideer. I fællesskab finder vi således den præcise type af altan, der passer til dine behov eller det byggeri, du er i gang med.

HH Construction har 30 års erfaring med stålaltaner

Jeg har 30 års erfaring med altaner, og du kan derfor være fuldstændig sikker på, at jeg har den nødvendige viden og ekspertise at trække på, der gør, at jeg kan levere et slutprodukt i topkvalitet hver gang. Alle materialerne, der bruges og monteres, er selvfølgelig CE-mærket, hvilket er din garanti for, at de overholder alle produktkrav inden for EU i forhold til kvalitet.

Tag kontakt og få mere information om altaner i stål

Jeg arbejder og montere altaner på hele Sjælland, herunder i København og Holbæk. Har du brug en kompetent fagmand til at designe, fremstille og montere en altan hjemme hos dig? Eller måske i forbindelse med et stort byggeri, du er midt i, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Du kan ringe til mig på tlf.: +45 31 48 98 97 eller via mail på Inderlikh@gmail.com, hvor jeg også står til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål, et ønske om mere information eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Jeg ser frem til at høre fra dig.