Markiser

Skal du have en ny markise, står jeg hos HH Construction klar til at hjælpe med både levering og montering af markiser til både private og til erhverv. Jeg har mere end 30 års erfaring inden for smede- og monteringsbranchen, og du kan derfor være sikker på, at jeg står klar til at udføre et topprofessionelt stykke arbejde.

Vælg det design, du ønsker

Skal du have en ny markise, fungerer det sådan, at du vælger hvilken type markise, der passer til dine behov. Der findes to forskellige typer af markiser, herunder:

  • Den elektroniske markise
  • Den manuelle markise

Herefter skal du vælge det specifikke stof, du ønsker til din markise, og det er her, at du især har mulighed for at vælge, hvilket design markisen skal have, så du får skabt lige netop det udtryk, du ønsker. Der er flere 100 forskellige stoffer at vælge mellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Markiserne produceres i Holland, og når du har valgt, hvilket slags stof, du ønsker, bestilles markisen hjem. Herefter kommer jeg og monterer markisen hjemme hos dig.

Markiser af høj kvalitet

Markiserne produceres af et hollandsk firma, som producerer et stort udvalg af forskellige solafskærmninger. Jeg kan stå inde for markiserne, da kvaliteten er i top, og de samtidig fås til favorable og meget konkurrencedygtige priser, som jeg er glad for at kunne tilbyde mine kunder.

Få et uforpligtende tilbud på en markise allerede i dag

Jeg arbejder og monterer markiser på hele Sjælland, herunder i både Købehavn og Holbæk. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for montering af en markise. Jeg kan kontaktes på tlf.: +45 31 48 98 97 eller via mail på Inderlikh@gmail.com, hvor jeg sidder står til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig i forbindelse med montering af markiser. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave til en altid konkurrencedygtig pris. Jeg glæder mig til at høre fra dig.