Ståltrapper af høj kvalitet

Skal du have monteret en ståltrappe udendørs eller indendørs hjemme i det private eller i din virksomhed? Så står jeg hos HH Construction klar til at hjælpe.

Jeg skræddersyr, leverer og monterer ståltrapper på hele Sjælland, og jeg har mere end 30 års erfaring inden for ståltrapper. Du kan derfor være sikker på, at du får et slutprodukt af høj kvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis.

Få en skræddersyet løsning
Når du skal have en ståltrapper, er der rigtig mange muligheder for at få lige præcis den type trappe, du drømmer om. Jeg skræddersyer gerne den enkelte trappe efter netop dine ønsker og krav. Du kan blandt andet få:

  • Ligeløbstrapper
  • Halvsvingstrapper
  • Kvartsvingstrapper
  • Vindeltrapper
  • Spindeltrapper

Derudover kan du få trapperne i forskelligt design, fx smedejern eller et mere nytænkende og moderne design, så du med trappen får skabt lige præcis det udtryk, du ønsker.

Lad HH Construction stå for din opgave

Når du lader mig stå for din opgave, får du en troværdig samarbejdspartner, hvor du kan være sikker på, at servicen er i top, og at du får det aftalte produkt leveret til det aftalte tidspunkt. Alle produkterne er CE-mærket, hvilket er din garanti for, at kvaliteten og sikkerheden er i top, og at alle europæiske produktkrav er overholdt. Du får derfor en sikker og holdbar trappe , som lever op til alle de praktiske krav og behov, du end måtte have.

Kontakt i dag og få et uforpligtende tilbud

Jeg arbejder bredt på hele Sjælland, herunder i København og Holbæk, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, når du har brug for en kompetent fagmand inden for smede- og montagebranchen.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig i forbindelse med en eller flere nye ståltrapper, er du mere end velkommen til at kontakte mig på tlf.: +45 31 48 98 97 eller sende en mail på Inderlikh@gmail.com. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave til en konkurrencedygtig pris.