Montage af stål- og metalløsninger

Har du brug for hjælpe til smede montage, står jeg hos HH Construction klar til at hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring med en bred vifte af smede arbejde for både private og erhverv, herunder montering af forskellige stålkonstruktioner. Uanset omfanget af opgaven står jeg klar til at hjælpe, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Jeg arbejder i flere forskellige materialer, og jeg kan blandt andet stå for at montere:

  • Altaner
  • Ståltrapper
  • Markiser

Når jeg producerer og monterer altaner og ståltrapper, er der mulighed for, at du får en fuldstændig skræddersyet løsning, hvor du selv vælger det specifikke materiale. På den måde har du mulighed for at få lige præcis den altan eller trappe, som du ønsker, og som kan være med til at skabe lige netop det udtryk, du vil have.

Jeg har desuden flere forskellige svejsningscertifikater, så du kan være sikker på at arbejdet udføres med øje for kvalitet, sikkerhed og høj faglighed.

Vedligeholdelse inden for det første år

Når jeg har stået for at lave et projekt hjemme hos dig eller i din virksomhed, kommer jeg efter cirka et års tid igen for at se, om alt fungerer som det skal. Hvis der er småproblemer eller andet, der driller, så fikser jeg selvfølgelig det. Denne service er inkluderet i prisen, og det er din garanti for, at produktet er af høj kvalitet, og at eventuelle fejl selvfølgelig udbedres.

Få et uforpligtende tilbud på smede montage

Jeg arbejder og kører gerne ud på hele Sjælland, herunder København og Holbæk, så kontakt mig endelig, hvis du har brug for en dygtig fagmand inden for smede- og montagebranchen.

Vil du vide mere om de forskellige ydelser, jeg kan tilbyde dig, eller har du andre spørgsmål, kan du ringe til mig på tlf.: +45 31 48 98 97 eller sende en mail på Inderlikh@gmail.com. Her står jeg ligeledes klar til at give et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på den opgave, du har brug for hjælp til.

Skriv en besked